Campionatul Mondial – Rezultat rasunator pentru judetul Botosani

Experienta IWKA WORLD CHAMPIONSHIP – Londra – 2019 s a terminat astazi cu un al doilea loc 4 pentru Rares Mihnea proba de kata individual si proba de arme ieri, si cu doua medalii de loc 2 castigate ieri pentru Elena Harabagiu la probele mai sus mentionate. 
Va multumim tuturor celor care ne ati scris si ne ati sustinut in ultimele zile, energia voastra si gandurile bune ne au ajutat enorm!

Multumim inca o data sponsorilor nostri dl primar Relu Tîrzioru, doamna senator Federovici Doina Elena, restaurant Iris Saveni, dl Nedea Gabriel AVITOP Iasi si dl Stanciu-Şfaițer Alex !

Felicitari tuturor colegilor nostri din WUIKA ROMANIA pentru rezultatele obtinute!

Felicitari sportivilor mei! Au concurat cu sportivi foarte buni veniti din 10 tari diferite, oameni cu foarte multa experienta in competitii internationale. Pentru noi a fost prima participare la un Campionat Mondial si consider ca amandoi v ati descurcat foarte bine! Va multumesc pentru incredere si pentru ca datorita voua pot trai astfel de emotii si pastra aceste amintiri pentru toata viata! Multumesc Rares & Elena !

https://www.botosaneanul.ro/stiri/karatistii-de-la-botosani-pe-podiumul-castigatorilor-in-londra-fotogalerie/?fbclid=IwAR27XWXY8Eyr462WXZ_HOZPER52U_v68EcPOkcuBfvlTBpv62zTTqLNRzro