Instructori

sensei Puscasu Mihai – 3 DAN Isshinryu 

    • In 2010 absolvent al Facultatii de Constructii si Instalatii sectia Inginerie Civila cu predare in limba engleza.
    • In 2012 abosolvent al Masterului de Reabilitarea si Cresterea Sigurantei in Constructii in cadrul aceleiasi facultati.
    • Din 2017 – angajat in Ministerul Justitiei

Paseste in lumea artelor martiale in primul an de facultate in anul 2006 descoperind  Isshinryu in Iasi . Se inscrie la Clubul Torakai unde invata stilul de karate okinawian . Urmeaza cursurile de pregatire ca instructor in cadrul Federatiei Okinawa Isshinryu Karate Romania si in paralel cursurile de psihopedagogie in cadrul Facultatii de Constructii din Iasi  si pana la terminarea studiilor post universitare este asistent instructor in dojo-uri din Iasi. In anul 2012  pune bazele Asociatiei Club Sportiv Kokoro in Botosani. Ocupand functia de Presedinte al clubului deschide primul dojo pentru copii la Sc.nr 8 “ Elena Rares” din Botosani. Pana in 2019 CS Kokoro ajunge la un numar de peste 200 de practicanti legitimati in 6 dojo-uri deschise in jud. Botosani, Suceava si Iasi. 

 


  • sempai Elena Harabagiu – 1 Kyu Karate Isshinryu , 3 GUP Taekwondo

Dupa aproximativ 5 ani de practica a stilului Taekwondo, in 2017 incepe sa practice Karate Isshinryu in clubul Kokoro Botosani. Avand rezultate deosebite in anul 2018 atat la Bucharest Challenge Cup si Cupa Bacau, Elena se remarca prin perseverenta si ambitie, asimiland informatiile necesare pentru a obtine gradul de 1 Kyu in Karate, desi invata toata programa de examen pana la gradul de 3 Dan. Pasiunea ei pentru arte martiale si dedicarea cu care lucreaza cu copiii o recomanda astfel pentru a preda in salile noastre din Iasi si Suceava.

sempai Chihaia Alexandru – 1 Dan Karate Isshinryu
Practicant in clubul Kokoro din anul 2012, avand nenumarate rezultate obtinute in competitiile de Kumite si Kata atat la nivel national cat si international, Alexandru lucreaza cu copiii din jud. Suceava din anul 2017.